2012. november 23., péntek

Üdvözlet

Üdv mindenkinek aki erre tévedt! :)


Már elég rég érett bennem a gondolat, hogy milyen klassz lenne írnom egy szakmai blogot, hát most eljött ennek is az ideje!


Rólam pár szóban: 

Hambalkó Balázs vagyok, Sql fan. MsSql szerverek karbantartásával (kvázi dba) és tuningolásával foglalkozom, olykor szakértek külsősként, ethical hacking munkákat végzek, és a Netacademia oktatója vagyok.


Ennek a blognak egyetlen egy célja van (legalábbis ebben a pillanatban) , mégpedig az, hogy segítsem azokat a hallgatókat/kollégákat, akikkel a Netacadémián találkoztam, és megkerestek egy problémával, illetve, hogy segítségedre legyek Neked. Bízom benne, hogy találsz itt valami hasznosat...


Nem titok, hogy az Ethical Hacking egyik alap pillére, az Sql Injection az egyik kedvenc témám, órákat tudnék róla beszélni (ill. beszélgetni). Ezt ki is használja néha pár hallgató, de bevallom, én is élvezem azokat a kávé szüneteket... :)

Szóval várható lesz tőlem néha olyan bejegyzés is, ami inkább a securitys élményeimről fog szólni... Persze csakis a technikai oldalról lesz szó.


Balázs




2 megjegyzés: